El Festival Internacional de Teresetes torna a Mater amb Una classe sobre el temps de Teátr Pavla Šmída

El Festival Internacional de Teatre de Teresetes de Mallorca ha oferit una actuació pels nins i nines del centre educatiu de l’organització

El divendres 18 de maig la companyia txeca Teátr Pavla Smida va arribar a les instal·lacions de Mater per oferir la seva funció Una classe sobre el temps al centenar de nins i nines del Centre d’Educació Específic. Aquesta actuació s’emmarca dins el projecte ‘Teresetes Socials’, que des de l’any 2013 acosta el teatre de teresetes a persones amb discapacitat i a col·lectius en risc d’exclusió social.

Per l’alumnat de Mater l’actuació del Festival Internacional de Teresetes és ja un clàssic que esperen impacients al mes de maig, un matí diferent on gaudeixen del teatre i s’emocionen i riuen junts.

Enguany, amb Una classe sobre el temps, els assistents van gaudir d’allò més amb l’actuació i les cançons de Pavel Šmíd, que, amb la seva guitarra, amenitzà la jornada i els va fer reflexionar sobre el concepte tan abstracte que és el temps.

Iniciatives com Teresetes Socials són molt interessants i necessàries, ja que acosten la cultura a nines i nins amb discapacitat intel·lectual, un col·lectiu que pot gaudir del teatre tant com qualsevol altre.

Des del Centre Mater no es cansam de donar les gràcies a Elàstic Nou, companyia organitzadora del Festival de Teresetes, per regalar-mos, any rere any, un matí de teatre inoblidable.

Ir al contenido