Mater i Fundació Diagrama signen un conveni per a col·laborar en la inserció sociolaboral de persones vulnerables

L’organització Mater i Fundació Diagrama han signat avui un conveni de col·laboració amb el qual busquen “compartir els nostres respectius recursos” per a avançar en la inserció sociolaboral de persones vulnerables en els municipis de Palma i Inca.
Així, l’acord estableix que totes dues entitats podran derivar usuaris recíprocament per a prestar un millor servei a les persones ateses. En el cas de Mater, el servei d’inserció sociolaboral es presta a persones amb discapacitat, per la qual cosa es podran traslladar a Diagrama els casos de persones que no comptin amb certificat de discapacitat i es trobin en risc o situació d’exclusió social. D’altra banda, aquelles persones que contactin amb Diagrama i tinguin una discapacitat intel·lectual o presentin necessitats educatives especials podran ser derivades a Mater.

Amb aquest conveni es busca agilitar el procés d’integració laboral dels col·lectius d’actuació de totes dues entitats en els municipis de Palma i Inca. L’acte s’ha celebrat en Mater Sineu Centri d’estudis i han acudit els responsables de totes dues entitats.
L’organització Mater és una entitat sense ànim de lucre dedicada a l’atenció de persones amb discapacitat intel·lectual que presta serveis durant tota la seva trajectòria vital. Una de les línies d’actuació és la inserció laboral d’aquest col·lectiu, perquè l’ocupació és una gran eina d’integració social.

Fundació Diagrama, per part seva, és una entitat sense ànim de lucre que treballa en l’atenció integral de les necessitats de persones vulnerables o en dificultat social, sent la inserció sociolaboral una de les seves principals línies d’actuació.

Skip to content