Política de Privacitat

Aquesta Política de Privacitat és part integrant de les Condicions Generals. L’accés i la navegació en el lloc, o l’ús dels serveis d’aquest, impliquen l’acceptació de les Condicions Generals (i per tant de la Política de Privacitat i Política de Cookies). Si us plau, llegeix-les atentament

Responsable del fitxer

De conformitat amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal t’informem que les dades que voluntàriament ens facilitis a través d’aquesta pàgina web, ja siguin mitjançant la navegació pel portal o en emplenar qualsevol formulari, sigui el de registre d’usuari o el formulari de sol·licitud d’informació, seran incorporats a un fitxer de dades de caràcter personal. Així mateix, t’informem que en qualsevol moment podràs revocar el consentiment prestat per a comunicacions promocionals de manera senzilla i gratuïta.

El responsable d’aquest fitxer és CENTRE *MATER, el domicili social del qual es troba al Carrer Francesc Julià, 54 07008 de Palma. Si, per qualsevol motiu, desitges posar-te en contacte amb nosaltres, ho pots fer enviant un email a mater@orgmater.org, o telefonant al 971274959 o bé al 971760010.

Recopilació de dades personals

Les visites i navegació pel lloc no suposen que estiguis obligat a facilitar cap informació sobre tu mateix. De cada visita a la web s’apuntarà i es prendrà nota de la teva adreça IP, versió del navegador, sistema operatiu i temps en la pàgina. Aquesta informació quedarà emmagatzemada en la nostra base de dades, i la utilitzarem, entre altres coses, amb finalitats estadístics per a la millora del lloc (veure el capítol de “Finalitats” i la nostra Política de Cookies). En el cas que durant la navegació ens facilitessis alguna dada personal aquesta dada serà associat a la informació anterior (IP, navegador, sistema operatiu), amb l’objectiu de crear segments o grups d’usuaris, la qual cosa ens ajudarà a oferir-te millors serveis i millorar la teva navegació en el lloc (veure el capítol de “Finalitats” més a baix).

En tot moment coneixeràs quines dades dels sol·licitats són obligatoris i quines dades voluntàries per a la correcta prestació del servei. Les dades que, sent obligatoris no s’emplenin o s’emplenin de manera incompleta, o falsa, impediran la correcta execució del servei.

En qualsevol cas no oblidis que en qualsevol moment podràs canviar d’opinió: qualsevol consentiment que ens hagis atorgat respecte a l’ús de les teves dades de caràcter personal podrà ser revocat en qualsevol moment, sense efectes retroactius.

Finalitats

En utilitzar el lloc manifestes ser major d’edat i que les dades que ens facilites són correctes, i consents que les teves dades personals siguin tractats de manera automatitzada o manual.

Les dades es recullen amb les següents finalitats:

• Gestionar les consultes que ens enviïs a través dels mitjans de contacte posats a la teva disposició.

• Informar-te de promocions especials, notícies i accions que resultin del teu interès a través dels nostres perfils en diferents xarxes socials i butlletins informatius.

• Complir les nostres obligacions legals.

• Redissenyar i/o modificar la navegació i/o funcionalitat del lloc web.

• Realitzar anàlisis estadístiques.

• Crear segments o grups d’usuaris, de manera que cada segment o grup pugui rebre la informació més rellevant, i ajustar la navegació/funcionalitat del lloc en funció del segment o grup.

• Definir i ajustar la nostra estratègia de comunicació amb els nostres usuaris.

A més de les finalitats anteriors, en els formularis de recollida de dades se t’informarà si existissin finalitats addicionals, quan escaigui.

Dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició

Sempre podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició

Dirigint-te per escrit i acompanyant còpia del teu DNI al domicili social de CENTRE *MATER, indicat anteriorment.

En cas que t’enviem algun email, tots ells et permetran donar-te de baixa en aquesta forma de comunicació de manera gratuïta i senzilla.

Seguretat de les dades

Desafortunadament Internet no és un entorn completament segur. Per tant no podem garantir-te la seguretat de qualsevol informació que ens enviïs a través d’aquest mitjà. No ens fem responsables de les pèrdues o danys que se’t puguin ocasionar a conseqüència de la pèrdua de confidencialitat en aquesta informació.

Canvis en la Política de Privacitat

De tant en tant podrem modificar o adaptar aquesta Política de Privacitat. En aquesta pàgina trobaràs les condicions vigents a cada moment. Et recomanem que la visitis cada vegada que naveguis pel lloc amb la finalitat d’estar sempre informat amb caràcter previ a qualsevol dada que puguis facilitar-nos.

Skip to content