Mater i Grup 5 signen un conveni per a oferir oportunitats laborals a persones amb discapacitat intel·lectual

Mater Misericordiae signa un nou acord de col·laboració en inserció laboral amb el qual amplia l’oferta d’ocupacions als quals poden accedir els usuaris i usuàries de l’entitat.

L’Organització Mater i Grup 5 han signat un conveni pel qual treballaran juntes per a oferir llocs de treball en centres de dia i residències a persones amb discapacitat intel·lectual. L’acte es va realitzar en la seu de Grup 5 i van acudir Ángel Damián Peláez, coordinador d’inserció laboral de Mater, Mónica de les Heras Rodríguez, directora de l’àrea de majors i dependència de Grup 5 i María Ángeles Serrano, responsable de Recursos Humans del grup en Balears.

Gràcies a aquest conveni Mater amplia les oportunitats laborals de les persones amb discapacitat intel·lectual en la Part Forana, ja que Grup 5 compta amb centres residencials a Manacor, Inca, Pollença, Montuïri, Sant Joan i Ca Picafort.

Grup 5 és la major entitat en l’atenció a persones majors a l’illa de Mallorca. Gestiona sis centres residencials i cinc centres de dia. Un equip de 370 professionals va atendre en 2017 a 1.100 persones en les 830 places de les quals disposen. L’objectiu de Grup 5 és continuar creixent i oferir una major i millor atenció a les persones en situació de vulnerabilitat. Compten amb la inclusió com a peça clau, per això s’uneix a l’organització Mater a través d’un acord de col·laboració per a la inserció laboral de persones amb discapacitat en els seus centres d’atenció.

Grup 5 també presta serveis en la resta del país. És una empresa de creació i gestió professional de projectes, programes, centres i serveis socials, sociosanitaris i educatius. Amb un equip format per 1.800 professionals dóna atenció a 4.600 persones diàriament en les àrees de salut mental, neurorehabilitación, majors, dependència, emergències socials, persones sense llar, protecció a la infància, educació social, educació infantil, formació i consultoria. Compta amb 30 anys d’experiència i gestiona més de 110 centres i serveis situats en set comunitats autònomes (Madrid, Andalusia, Extremadura, Canàries, Comunitat Valenciana, Balears i Galícia) i a Xile.

Foto d’esquerra a dreta: María Ángeles Serrano i Mónica de les Heras, de Grup 5; Ángel Damián Peláez de Mater Misericordiae.

Skip to content