SalutArt, un nou projecte d'Aprenentatge i Servei

SalutArt, un nou projecte col·laboratiu entre els centres educatius de Mater i Sant Josep Obrer

Mater i Sant Josep Obrer han protagonitzat, un curs més, un projecte col·laboratiu d’Aprenentatge i Servei. Enguany, les restriccions derivades de la Covid no han permès que els participants de les dues escoles poguessin treballar físicament junts, però això no ha estat cap impediment per dur a terme la iniciativa SalutArt.

“Aquest projecte ha consistit en la unió de dos aspectes importants dins les nostres vides: la salut i l’art o, en altres paraules, com a través de l’art podem promocionar la salut”, explica la mestra de Mater Marta Font. “Vam decidir que l’alumnat de Mater realitzaria vídeos de promoció de la salut a través de l’art i que, l’alumnat de segon de Formació Professional Bàsica de Sant Josep Obrer, ho faria arribar a més gent de forma pública a través de la construcció d’una pàgina web”, afegeix la docent.

El resultat és la publicació d’un lloc web que recull més d’una desena de tutorials fets per l’alumnat del Centre d’Educació Especial i que van des de sessions d’escalfament i ioga fins a consells per una correcta alimentació, sense deixar de banda continguts més artístics com explicacions per fer mandales o manualitats amb fusta.

El projecte ha contat també amb la participació de diferents tallers del Servei Ocupacional de Mater i ha estat possible gràcies al finançament de l’Ajuntament de Palma mitjançant la regidoria d’Educació i Política Lingüística.

Clica aquí si vols veure la web SalutArt

Skip to content