«Sonrisa Médica» ompl d’il·lusió i bon humor les residències de Mater de Palma i Costitx

Ahir, 9 de febrer, es va dur a terme a la Residència de Mater de Costitx i al mòdul de Basal de la Residència de Mater de Palma la primera sessió d’una activitat d’entreteniment i diversió en col·laboració amb Sonrisa Médica. L’objectiu d’aquesta activitat és l’estimulació de les persones usuàries i la dinamització del Servei de Residència de l’organització.

Grups reduïts d’usuaris/àries i treballadors/es es posen en contacte amb els Pallassos d’Hospital de Sonrisa Médica a través de l’aplicació «ZOOM» i mitjançant l’ús d’un ordinador o d’un dispositiu electrònic com, per exemple, una tauleta. Les connexions tenen una durada màxima de trenta minuts i es realitzaran de manera setmanal.

En aquesta ocasió, els/les nostres al·lots/es van tenir el plaer de xerrar amb Toribia Molécula i Sión Camilla. Una genial trobada en la qual la música va ser una de les principals protagonistes. Les persones usuàries i treballadores del Servei de Residència de Mater que van participar en aquesta primera sessió van valorar molt positivament la videotrucada i estan desitjant repetir.

Sonrisa Médica és una associació sense ànim de lucre, pionera a Espanya en l’àmbit de l’acompanyament de Pallassos d’Hospital a pacients i declarada d’utilitat pública pel Ministeri d’Interior l’any 2004. Regala il·lusió i humor als hospitals públics de les Illes Balears i creu fermament en l’alegria com la millor medicina, i en el potencial del pallasso d’hospital com a eina terapèutica.

Skip to content