21 de Desembre “Mercat ambulant de Nadal”

El Dilluns 21 de Desembre és el dia de Sant Tomàs, una festa que antigament a Mallorca, era l’excusa per a celebrar el mercat ambulant de Nadal on es compraven, entre altres coses, productes de les matances de Novembre, el gall dindi, gall o “porcella” per al dia de Nadal i cap d’any (o Segona Festa) els adorns, així com el pastor que faltava enguany per al tradicional Betlem. Actualment es continua duent a terme a Sineu.

Com a Centre Educatiu i amb l’objectiu de recuperar tradicions, des de l’any 2009 celebrem aquest dia organitzant un mercat ambulant on col·labora tota l’Organització Mater.

Des del Centre Escolar fins al Centre de Dia, Centre Ocupacional ILLA, Habitatges i Residència i tots els serveis de l’Organització, així com Famílias, amics i visita d’altres Centres Educatius col·laboren en aquesta jornada inclusiva i de convivència tan especial.

Tota la Comunitat de l’Organització es bolca en la realització, exposició i venda d’objectes nadalencs, gastronomia pròpia de les dates, exposicions i actes culturals.

Un dia per a retrobar-nos i desitjar-nos unes bones festes.

Ves al contingut