Juana Cirer durant la festa de comiat

Abraçades i molta emoció en la festa de comiat de Juana Cirer

Divendres va tenir lloc la festa de comiat per la jubilació de Juana Cirer, que, després de més de 43 anys a Mater és una de les treballadores que més anys ha treballat en aquesta casa.

Cirer va començar a l’organització a Basal amb Sor Valentina quan tenia només 18 anys, i, just quan s’inaugurà Centre de Dia, va començar a treballar en aquest servei, ara ja fa gairebé 30 anys. La trajectòria professional de Juana destaca per estar sempre al costat de les persones que més suport necessiten, ajudant-les a créixer i a desenvolupar-se.

El passat 10 de setembre va ser el dia triat per donar les gràcies a Juana Cirer en un emotiu acte on no van faltar les abraçades ni les rialles. Cirer va rebre unes flors i un bonic regal perquè sempre pugui recordar la casa que l’ha vist créixer professionalment.

L’acte va acabar amb un esmorzar al menjador de Centre de Dia on els companys i companyes de Juana Cirer van compartir amb ella anècdotes i experiències.

Que et vagi molt bé en aquesta nova etapa que tot just comences, Juana! I, sobretot, moltes gràcies per tots aquests anys dedicats a Mater.

Skip to content