Arranca el nou curs escolar al Centre d’Educació Especial de Mater amb 182 alumnes matriculats i 89 professionals

Avui matí ha començat el  «Curs Escolar 2021-2022» al Centre d’Educació Especial (CEE) de Mater; el qual, enguany, compta amb 182 alumnes matriculats i 89 professionals. Entre les principals novetats, destaca la posada en marxa del «Projecte TEA»- que té la finalitat de proporcionar a l’alumnat del CEE amb diagnòstic de Trastorn de l’Espectre Autista (TEA) uns espais totalment renovats, capaços de donar una resposta òptima a les seves necessitats- i la realització d’una destacada inversió en les instal·lacions del col·legi. Així, entre altres accions, s’ha renovat l’entrada del centre, modernitzant la seva històrica fatxada.

La directora general de MaterBàrbara Mestre, agraeix «la bona feina i l’esforç d’aquelles persones que, durant aquests darrers mesos, han treballat sense descans per poder oferir unes millors infraestructures als alumnes del CEE». «Tot i que el Curs Escolar 2021-2022 seguirà condicionat pel compliment de la normativa relativa a la COVID-19 (manteniment dels grups bombolla, ús obligatori de la mascareta, programació d’entrades i sortides de forma escalonada, etc.), ens satisfà enormement ser capaços d’engegar nous i il·lusionants projectes», remarca Mestre.

Concertat amb el Govern de les Illes Balears, el Centre d’Educació Especial de Mater és un col·legi per a nins, nines i joves que requereixen una adaptació curricular específica. S’hi treballen les habilitats acadèmiques conjuntament amb l’autonomia personal per tal d’aconseguir que els i les alumnes siguin persones integrades en el seu entorn. L’atenció individualitzada i el compromís i la professionalitat de l’equip són els eixos principals que caracteritzen el CEE.

Amb l’inici del Curs Escolar 2021-2022, la totalitat dels Serveis Diürns de Mater es troba, en aquests moments, en ple funcionament després de les vacances estivals. Així, el Centre d’Educació Especial se suma a Atenció PrimerencaFormació Dual i Ocupacional, serveis que reobriren ja les portes a principis del mes de setembre.

Skip to content