«ASIMA Jóvenes» visita Mater

L’organització Mater rebé la visita d’ASIMA Jóvenes, la qual agrupa joves empresaris de l’Associació d’Industrials de Mallorca (ASIMA). Membres de l’esmentada secció dugueren a terme un extens recorregut per les instal·lacions dels diferents serveis ubicats al Centre Mater (Son Gotleu, Palma), Mater SineuMater Ariany i Mater ses Oliveres (Inca). D’aquesta manera, pogueren conèixer el funcionament del Centre d’Educació Especial, el Centre de Dia, la Residència, el Servei Ocupacional, el Servei de Formació i Inserció Laboral i el Centre Especial d’Ocupació, destacant, especialment, l’hotel d’interior i la finca de producció agrícola ecològica de l’entitat mallorquina.

El director de Treball de MaterJaume Font, la directora de Contractació Centralitzada de Béns i Serveis i Relacions Externes, Mónica Nebreda, i la coordinadora del Servei de Formació i Inserció Laboral de l’organització, Inmaculada Picornell, acompanyaren al grup d’empresaris durant la visita. Font, qui valorà molt positivament l’activitat i l’interès demostrat per part d’ASIMA Jóvenes, recordà «la importància d’establir sinergies amb el sector empresarial per tal de facilitar la consecució d’una ocupació digna per a les persones amb altres capacitats». Per altra banda, des d’ASIMA Jóvenes agraïren l’oportunitat de conèixer en persona «la gran tasca que fa aquesta entitat» amb aquesta visita guiada i comentaren el seu desig de poder col·laborar en l’activitat anomenada «càtering invertit».

ASIMA és una associació sense ànim de lucre que agrupa de caràcter voluntari a organitzacions empresarials dels polígons industrials de Palma (Son Castelló i Ca’n Valero), on s’ubiquen més de 1.400 empreses i més de 20.000 treballadors/es, el que representa el 20 per cent del PIB balear.

Per la seva part, Mater, que compta amb uns/es 450 professionals i més de mil persones usuàries, atén de forma integral a persones amb altres capacitats intel·lectuals, fent front als diferents desafiaments que es presenten a la seva vida diària- des del naixement i durant tota la seva trajectòria vital- i procurant serveis de qualitat.

Skip to content