‘Ciència per a tothom’ als tallers d’estiu de Mater

Fa uns dies vam rebre la visita de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) Balears per fer amb els nins i nines de Mater una activitat molt original: el taller Ciència per a tothom. Va ser un matí d’allò més engrescador on els petits i les petites van poder experimentar amb diversos materials i, a més, van demostrar les seves habilitats artístiques.

Aquesta ha estat una de les activitats que s’han realitzat durant els tallers d’estiu dirigits a nins i nines i que han comptat amb la col·laboració i ajuda del voluntariat de Mater. Gràcies a l’AECC Balears els participants dels tallers d’estiu van gaudir d’un matí diferent i es van aproximar a la ciència i al món científic d’una manera molt lúdica i amena.

Donam les gràcies, una vegada més, a l’AECC Balears pel seu taller a Mater i per la gran tasca que fan contra el càncer. I, com no podia ser d’una altra manera, aprofitem aquest espai per a agrair el temps i l’ajuda que ens han brindat totes les persones voluntàries que han participat en aquests tallers.

De Persones a Persones, gràcies.

Skip to content