Pòster fet amb motiu del Dia de l'Eliminació de la Violència contra la Dona dia

Ciutadania Activa i Autogestors se sumen a la campanya «#VoyTapadaNoCallada» amb motiu del «Dia de l’Eliminació de la Violència contra la Dona»

Avui, 25 de novembre, és el «Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona». El Centre Ocupacional de Mater, més concretament, els grups de Ciutadania Activa i Autogestors han realitzat aquest reivindicatiu collage d’imatges.

Les persones usuàries s’han volgut sumar a la campanya «#VoyTapadaNoCallada», organitzada per l’organització Plena Inclusió, que convida a compartir selfies a les xarxes socials amb mascaretes escrites amb aquest lema, i que culminarà amb una manifestació virtual per visibilitzar a les dones amb altres capacitats intel·lectuals en aquesta lluita.

Les dones amb discapacitat sofreixen en major mesura l’assot de la violència masclista, segons els resultats de la «Macroenquesta de violència contra la dona» realitzada per la Delegació del Govern contra la Violència de Gènere. En el cas de les dones amb altres capacitats intel·lectuals o del desenvolupament, aquesta circumstància es veu encara més agreujada per les seves dificultats de comprensió sobre les situacions d’abús i de comunicació o denúncia d’aquesta mena de fets.

Skip to content