La Capella de Mater

Començam la Quaresma!

La Congregació de les Germanes Franciscanes Filles de la Misericòrdia, juntament amb les seves entitats MATER, CSFA i MISOL, comença la Quaresma amb l’esperit positiu que Alicia García, superiora general, cerca contagiar-nos a la seva carta a propòsit d’aquests quaranta dies, preparació per a la gran festa dels/de les cristians/es, la Pasqua.

A la missiva, Alicia ens anima a tornar-nos cap al Senyor, a sentir-nos cuidats i cuidades a les seves mans, a girar la mirada cap a tantes persones en les quals el dolor ha fet estada permanent a les seves vides. En aquest temps de Quaresma, «diguem un gran SÍ a lo millor i a la nostra veritable conversió, aprofitant positivament el moment actual».

Des de PastoralIdentitat i Missió, i amb el propòsit de preparar aquest camí quaresmal, s’ha elaborat un material perquè a MATER i als CSFA el preparin amb il·lusió, i es converteixi en una oportunitat per renovar forces i connectar amb l’esperança que ens dona la gran celebració que s’acosta.

La Quaresma a Mater

El Dimecres de Cendra dona inici a la Quaresma, un temps en el qual tots/es som convidats/ades a revisar qui som i quines parts de nosaltres volem treballar per créixer com a persones. A Mater, s’ha proposat que les persones usuàries i treballadores reflexionin sobre quin és el seu objectiu per aquesta Quaresma. De manera simbòlica, enguany s’ha triat la transformació que duu a terme la larva fins a arribar a ser una papallona; plasmant, així, la comunitat Mater, els seus respectius objectius damunt d’originals larves.

Skip to content