Curso “Educar la interioritat” en Mater Misericordie

Aquest dilluns 11 de Setembre s’ha realitzat el curs “Educar en la Interioritat” per al claustre de professors de “Mater Misericordiae”.

Impartit per Emilia Torres, aquest curs s’emmarca en un projecte global de tots els centres de les Germanes Franciscanes Filles de la Misericòrdia a Espanya, Bolívia i el Perú.

El projecte de “Educar en la interioritat” pretén millorar la vida diària d’alumnes i mestres, a través d’eines útils i senzilles que els permeten cuidar el cos, aprendre a estar centrats, cuidar les emocions i millorar l’autoconeixement, amb la finalitat de millorar la integració dels diferents coneixements impartits en el col·legi.

“Educar en la interioritat” permet prendre consciència del propi món interior i de la necessitat de conrear-ho per a situar-se en la vida amb solidesa, fonament i horitzó. “Educar en la interioritat” suposa aprendre a escoltar-se, a comprendre’s, a reflexionar i a discernir.

En un món tan ple d’informació i estímuls, amenaçat per la contaminació i el consumisme, és essencial saber els qui som, la qual cosa volem i cap a on volem anar.

Skip to content