Miembros de Mater con Diego González, presidente de la Fundación Adema

Els membres de la ‘Família Mater’ podran beneficiar-se de tractaments bucodentals i de promoció de la salut de la «Clínica Universitària ADEMA»

Les persones usuàries i treballadores de Mater– organització que atén de manera integral a persones amb altres capacitats intel·lectuals- podran rebre tractaments odontològics i promoció per a la salut a la Clínica Universitària d’ADEMA.

L’Escola Universitària ADEMA, a través de la seva Fundació ADEMA+, ha signat un conveni de col·laboració amb Mater perquè pugui beneficiar-se d’un servei destinat a atendre les patologies bucodentals a una clínica que compta amb els últims i més avantguardistes avanços tecnològics del sector dental. Així mateix, podrà gaudir d’activitats de promoció d’hàbits saludables bucodentals i nutricionals.

El president de la Fundació ADEMA+, Diego González, ha destacat que «des del nostre centre treballam per millorar la salut de les persones i és clau per a nosaltres- docents i alumnat- aquest tipus d’accions per emprendre tant línies de recerca i assistencials, com de responsabilitat social». «A la nostra Clínica Universitària, es fa feina, especialment, amb l’atenció sanitària bucodental a col·lectius en situació de vulnerabilitat, donant així continuïtat al nostre compromís amb la labor social a les Illes Balears», ha afirmat González.

El president de la Fundació ADEMA+, Diego González, i la directora general de MaterBàrbara Mestre, han mostrat la seva satisfacció per aquest acord que «permetrà millorar la salut bucodental i nutricional dels/de les usuaris/àries i del personal d’aquesta organització, que es dedica, diàriament, a garantir la igualtat d’oportunitats a més de 1.000 persones amb altres capacitats».

D’acord amb l’opinió de Diego González, «el suport social als grups amb dificultats per accedir a una sanitat dental és de vital importància i les ajudes són fonamentals perquè puguin integrar-se en la societat». En aquest sentit, Bàrbara Mestre ha agraït aquesta col·laboració, ja que es tracta d’«un servei molt demandat i de gran necessitat per a les persones amb les quals treballam diàriament». «Comptar amb una Clínica Universitària- amb la tecnologia més avantguardista i amb una gran vocació de solidaritat i valor ètic per la salut dels/de les seus/seves alumnes i docents- suposa una gran motivació i estímuls positius per a tots nosaltres», ha recalcat Mestre.

Finalment, també Diego González ha emfatitzat la importància, per als/a les investigadors/es, docents i alumnes, de poder desenvolupar projectes i diferents assignatures del Grau d’Odontologia amb distints tipus de pacients i patologies.

Skip to content