Els treballadors de CaixaBank preparen un ‘brunch’ a un grup d’alumnes de Cuina en Mater Sineu

L’activitat ha comptat amb la participació de María Alsina, directora territorial de CaixaBank en Balears.

Els alumnes i alumnes de TAVAIL Cuina de Mater Sineu han rebut una visita molt especial. Quinze treballadors de CaixaBank -entre ells María Alsina, directora territorial- han participat com a voluntaris en un ‘Cátering invertit’ en el qual els propis alumnes i alumnes del centre han estat els qui han donat les ordres i indicacions per a preparar un brunch. L’activitat s’emmarca en la Setmana Social que cada any celebra l’entitat bancària.

Mini hamburgueses, coques variades, ‘doblegats’ de diversos sabors, sandvitxos vegetals i broquetes de fruita han estat alguns dels plats que han preparat conjuntament els professionals de banca al costat dels aprenents de Cuina de Mater Sineu.

El ‘Cátering invertit’ és una de les activitats que proposa Mater Misericordiae durant la Setmana Social de CaixaBank i la que té més èxit entre els usuaris i usuàries de l’organització, ja que s’asseguin protagonistes en poder ensenyar tot el que han après al llarg del curs.

L’activitat ha culminat amb un ‘brunch’ en la cafeteria de Mater Sineu, on els voluntaris de CaixaBank i els alumnes i alumnes que han participat en l’activitat han pogut degustar tot el que han preparat.

A més d’aquest cátering tan especial, altres membre de l’entitat bancària han participat voluntàriament al llarg de tota la setmana en altres activitats artístiques i d’oci amb nens, nenes i joves de Mater Misericordiae.

Skip to content