#EquipMater | Vicky Vidal: «El somriure d’un dels nins entrant per la porta fa que tot sigui diferent»

Des de quan treballes a Mater?

Fa ja uns quants anys, se’m va donar l’oportunitat de fer pràctiques en el Centre Ocupacional de Mater i arran d’aquí, vaig començar a treballar en el 2016 passant per diversos serveis com a Transport i Residència fins a acabar en Atenció Primerenca.

Què t’aporta treballar a Mater a nivell professional?

Des que vaig iniciar aquesta aventura a Mater, he anat creixent, ja que m’ha ajudat a progressar i continuar guanyant experiència professional, la qual cosa m’enriqueix i també em provoca ganes de continuar formant-me en la meva professió per a donar en tot moment el millor de mi.

I a nivell personal?

Mater m’ha donat una nova família. Gràcies a les persones de les quals m’he envoltat i treballar amb aquest equip on tots som iguals, encara que cadascun tingui una funció diferent com és el meu cas, m’enriqueix a nivell personal i em fa créixer com a persona, ja que em sento abrigallada i benvolguda per tots els meus companys que sempre estan i fan que el dia sigui més amè. També haig de dir que les nostres famílies i els nostres nins fan que tot tingui un sentit diferent, una mirada o un somriure d’ells en rebre’ls per la porta, fa que cada dia sigui especial.

Cal destacar que estic agraïda de ser part d’aquesta família que formem tots els treballadors, els usuaris i les famílies de Mater.

Skip to content