Eroski entrega 3.500 euros a Mater amb motiu de la campanya solidària «Mide Sonrisas»

Un total de 14 projectes solidaris es podran fer realitat gràcies a les aportacions a les associacions beneficiàries de «Mide Sonrisas», que Eroski ha emprès per desè any consecutiu. En el cas de Mater, aquests fons seran destinats a l’impuls d’un nou projecte d’artteràpia a l’organització. Els principals objectius d’aquest programa són:

  • Guanyar autoestima.
  • Potenciar la comunicació.
  • Facilitar l’expressió de les emocions.
  • Afavorir la reducció de l’ansietat.

La campanya ha consistit a sol·licitar als clients/es d’Eroski a Balears una aportació d’1 euro a canvi d’una reglacalendari. Antonio Fernández Coca ha il·lustrat la regla-calendari en aquesta ocasió.

Els representants de les 14 associacions han celebrat l’èxit de la campanya i han lliurat a Alfredo Herráez una placa commemorativa, expressant l’agraïment de totes les entitats per haver aconseguit aquesta desena edició.

Per part seva, Alfredo Herráez ha destacat la gran tasca que realitzen aquestes 14 associacions, s’ha reafirmat en la continuïtat del suport d’Eroski i ha traslladat el seu agraïment al personal de caixa dels supermercats, que ha fet possible amb la seva labor assolir els objectius de captació de donatius a través de l’oferiment als clients/es de la regla-calendari.

Han assistit a l’acte:

Alfredo Herráez, Xisca Pol i Joana Manresa, director general, responsable de Comunicació i responsable de Relacions Institucionals d’Eroski, respectivament; acompanyats per representants de les 14 associacions d’ajuda a la infància beneficiàries. La directora adjunta de Mater Mónica Nebreda hi fou present.

ABAIMAR, ABDEM, ACCAB, ADIBA, ASNIMO, ASPACE, ASPANOB, MATER, DENTISTES SOBRE RODES, DISFAM, FUNDACIÓ NEMO, FUNDACIÓ RESPIRALIA, PROJECTE JUNTS i SOMRIURE MÈDIC són les 14 entitats beneficiàries de la recaptació íntegra de la campanya.

Skip to content