Eroski entrega 3.500 euros a Mater amb motiu de la campanya solidària «Mide Sonrisas 2023-2024»

Sota el títol «Mide Sonrisas», la campanya solidària d’Eroski de cap d’any torna a obtenir una gran resposta per part dels/de les clients/es dels supermercats Eroski de les nostres illes. Així, avui matí, a l’Eroski Center Son Moix de Palma, ha tingut lloc l’acte de clausura, amb un lliurament simbòlic de 3.500 € a cadascuna de les entitats benèfiques participants, sumant un total de 49.000 €, obtinguts amb la venda dels ja famosos reglescalendari il·lustrats– enguany, transformats en adorns nadalencs-, destinats a «mesurar els somriures» de nins, nines i adolescents amb diverses dificultats.

A més, cadascun dels 3 models col·leccionables distribuïts incorporava un missatge que difonia la importància dels grans valors universals, com són la salut, l’amor i l’educació, presentant-los com els millors regals possibles, al ser els objectius que persegueixen les 14 associacions beneficiàries.

Han assistit a l’acte:

  • José Falcó, director general d’Afers Socials del Govern dels Illes Balears.
  • Alfredo Herráez, Xisca Pol i Joana Manresa, director general, responsable de Comunicació i responsable de Relacions Institucionals d’Eroski Balears, respectivament.
  • Representants de les 14 associacions d’ajuda a la infància beneficiàries de la recaptació íntegra de la campanya: ABAIMAR, ABDEM, ACCAB, ADIBA, ASNIMO, ASPACE, ASPANOB, MATER, DENTISTAS SOBRE RUEDAS, DISFAM, FUNDACIÓN NEMO, FUNDACIÓN RESPIRALIA, PROYECTO JUNTOS i SONRISA MÉDICA.
Ves al contingut