Així és la portada de la nova web de Mater

Estrenam nova web més accesible

Mater estrena una nova pàgina web fruit de la renovació de la imatge corporativa que es va iniciar en 2020 gràcies a un extens voluntariat artístic.

La nova imatge de Mater, en el seu logotip, rendeix un sentit homenatge als seus més de 56 anys d’història tenyint la icònica M del mateix blau que vestien les seves fundadores, les Germanes Franciscanes Filles de la Misericòrdia. Per a la tipografia es va triar Verdana, senzilla i sense adorns, que a més facilita la lectura a les persones amb baixa visió.

L’accessibilitat, la senzillesa i el color blau són els eixos sobre els quals es creat aquesta nova web amb la màxima sempre present de ser un espai per a tots i per a totes, de persones a persones.

La nova web de Mater compta amb diferents opcions d’accessibilitat disponibles en un menú desplegable a l’esquerra de la pàgina. També s’ha dut a terme una nova classificació dels serveis, més simple, que respon a les noves necessitats de l’organització perquè totes les persones que visitin la web trobin el que busquen fàcilment.

Finalment, i no menys important, s’ha creat un espai anomenat ‘Blog Família Mater’ en el qual conèixer el dia a dia de les persones mitjançant fotografies, vídeos i textos redactats en llenguatge senzill. En definitiva, un espai en línia viu i dinàmic en el qual sentir-nos més a prop.

Et convidem a navegar per les noves seccions per a descobrir tot el que podem oferir-te a Mater.

Skip to content