Èxit de participació en la ‘Diada esportiva dels famílies’ de Mater

Més d’un miler de persones ha participat en l’esdeveniment que celebra l’organització Mater cada dos anys

Usuaris, alumnes, treballadors i les seves famílies estaven convocats a participar en la tracicional ‘Diada esportiva dels famílies’ de Mater, que enguany compleix la seva setena edició.

Un esdeveniment que es caracteritza per l’alt nivell de participació i col·laboració entre professionals, famílies, institucions i empreses, que contribueixen desinteressadament perquè la Diada sigui un èxit.

Jesús M. Lluna, president del Consell d’Administració de l’Organització, ha donat la benvinguda als assistents a les 11 hores del matí, i tot seguit, Toni Verger, responsable del Club esportiu i organitzador de l’acte, ha donat el ‘els seus’ a les activitats.

Durant dues hores els nens, nenes joves i no tan joves es desplacen pels diferents jocs i activitats: rocòdrom, pintacaras, passejos en poni, demostració de busseig, bitlles, jocs esportius, castells inflables…

A les 13 hores cessen les activitats per a donar pas a una batucada i després menjar una paella gegant elaborada pels alumnes i alumnes de Formació Dual i TAVAIL al costat dels seus professors.

La ‘Diada esportiva dels famílies’ de Mater es consolida com un esdeveniment inclusiu en el qual tots els participants aporten “el seu granet de sorra”.

Empreses com Impresrapit, Tres Glops, Llull Sastre, Club Pollentia, Coca-Cola, El Roserar, s’Hostal d’Algaida, Riu, Ca Eduardo, Balimper o 46 Cromosomes són algunes de les col·laboradores, així com institucions com el Ajuntament de Palma o el Consell de Mallorca.

L’organització de l’esdeveniment agraeix també la col·laboració desinteressada de tots els voluntaris –més d’un centenar- sense els quals la Diada no seria possible.

Ves al contingut