Èxit del Taller de «Recerca Activa d’Ocupació» del Servei d’Inserció Laboral de Mater!

El passat 25 de febrer tingué lloc el Taller de «Recerca Activa d’Ocupació», organitzat pel Servei d’Inserció Laboral de Mater. L’activitat, que durà unes dues hores aproximadament (de les 10.00 a les 12.00 hores), comptà amb la participació d’un total de 19 persones usuàries de l’organització. Entre altres qüestions, es treballaren els següents continguts:

  • La definició d’objectius professionals. Saber quines són les seves motivacions i aspiracions professionals.
  • Les diferents vies existents per trobar feina.
  • L’elaboració d’eines per a la recerca d’ocupació, com ara, per exemple, el currículum i la carta de presentació.

Arran de la realització d’aquest útil taller, es constituí l’anomenat «Grup d’Autònoms». A més, es donà a conèixer la incorporació de tot un seguit de sessions de «Recerca de Feina i Formació». Els dos requisits per poder assistir-hi són: disposar del Certificat de Discapacitat Intel·lectual d’un mínim del 33% i trobar-se en edat laboral (és a dir, tenir entre 16 i 64 anys). Els principals objectius de les esmentades sessions són:

  • Dotar als/a les participants de les habilitats tecnològiques necessàries per a la recerca d’ocupació.
  • Fomentar l’autonomia personal en aquesta matèria.
  • Incrementar les oportunitats formatives i laborals de les persones usuàries.

El Servei d’Inserció Laboral de Mater funciona gràcies al programa «PIO», el qual compta amb la participació del Servei dOcupació de les Illes Balears (SOIB) i el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE).

Skip to content