Exposició Arteràpia 2010

El passat día 29 d’octubre va concluir la exposició Arteràpia 2010 a l’edifici Sa Riera de Palma. L’exposició, que va començar el día 13 d’octubre, va reunir els dibuixos dels usuaris de Vull Ser Autònom, programa d’autonomía personal de la Organització Mater Misericordiae. Durant més d’un any, na María Casasnovas i na Lina Torres han dirigit el taller d’arteràpia en el que hi conflueixen el coneixement i la pràctica de l’art i la psicología, mitjançant tècniques de relaxació, música, silenci, moviment corporal i pintura.

Els usuaris s’obren a noves formes d’expressió de les seves emocions mitjançant l’expressió artística. Com a dinàmica, es fa relaxació en roda de grup, entrant dins l’emoció, i a partir d’aquí, s’expresa a través de l’art. S’ha comprovat una evolució de tècnica i d’innovació sorprenent.

El taller ha sigut realitzat al Casal Llevant amb la colaboració de l’Ajuntament de Palma, i la exposició ha sigut possible amb l’ajuda de l’Universitat de les Illes Balears, que han donat l’espai per que tothom pugui gaudir dels dibuixos i per fer la taula rodona celebrada al finalitzar aquesta exposició.

Skip to content