Formació Dual

El projecte de Formació Dual de Mater combina la formació professional amb l’activitat retribuïda a l’empresa, tot preparant-se per inserir-se al mercat laboral. Els i les alumnes aprenen l’ofici des del primer dia mitjançant la pràctica diària a les instal·lacions del Centre Especial d’Ocupació de l’organització. Aquesta modalitat formativa té una durada màxima de tres anys, moment en el qual, si se superen els mòduls corresponents, l’alumnat obté un certificat de professionalitat.

L’equip de Formació Dual està compost per formadors/es, tutors/es i persones encarregades de l’ajust personal i social dels/de les alumnes que treballen de forma coordinada per garantir una atenció personalitzada i un servei de qualitat.

El projecte de Formació Dual de Mater funciona gràcies al programa «SOIB Dual Vulnerables»- el qual compta amb la participació del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) i el cofinançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

 

Coordinador del servei: Josep Bosch.

Contacte: 971 76 00 10.

On ens pots trobar? Centre Ocupacional Mater i Mater Ariany.

Quines modalitats oferim?

Cuina

Preparam l’alumnat per obtenir el Certificat de Professionalitat de Nivell 1 en Operacions bàsiques de cuina. A més, es treballen unes formacions complementàries amb l’objectiu de millorar les competències laborals. La vessant formativa es combina amb un contracte de treball en la modalitat formació i aprenentatge per part del Centre Especial d’Ocupació.

Neteja

Itinerari dissenyat per a l’obtenció del Certificat de Professionalitat de Nivell 1 en Operacions bàsiques d’allotjaments i pisos on combinam la part teòrica amb formacions complementàries destinades a millorar les competències laborals i amb la pràctica diària en un entorn de feina real. L’alumnat té un contracte de treball en la modalitat de formació i aprenentatge amb el Centre Especial d’Ocupació.

Skip to content