Cartell de la formació bàsica en voluntariat

Forma’t en voluntariat amb la PLAVIB

La Plataforma del Voluntariat de les Illes Balears organitza tot un seguit d’edicions del seu curs en línia ‘Formació bàsica de voluntariat’. Des d’avui i fins al 12 de desembre, cada 15 dies, s’iniciarà aquest curs a distància adreçat a persones que han començat a fer voluntariat a alguna entitat, però també a totes aquelles persones interessades en conèixer aquest món tan interessant.

Els objectius de la formació bàsica de voluntariat són:

  • L’adquisició dels coneixements bàsics del concepte de voluntariat i la participació social.
  • Conèixer els drets i deures de les persones voluntàries.
  • Reconèixer el paper de les entitats i d’altres agents en el voluntariat.
  • Tenir una visió més completa del voluntariat a les Illes Balears.
  • Conèixer les normatives i recursos existents de voluntariat.

El curs, publicat a Google Classroom, té una durada aproximada de 4 hores tot i que romandrà actiu a la plataforma Google Classroom durant dues setmanes, per tal de què cada alumne/a pugui accedir a qualsevol hora i realitzar-ho al seu ritme.

Des de Mater pensam que aquesta acció formativa és una molt bona oportunitat, no només per les persones que ja són voluntàries, sinó també per totes aquelles que volen col·laborar amb la nostra entitat. Les inscripcions pel curs que comença avui 23 d’agost ja estan tancades però ja pots sol·licitar la teva inscripció per la següent edició, que s’inicia el dilluns 6 de setembre fent clic en aquest enllaç.

Vols formar part del voluntariat de Mater? Clica en aquest enllaç i contactarem amb tu!

«Connectat al Voluntariat» rep finançament de la Conselleria dAfers Socials i Esports gràcies a la convocatòria de subvencions destinades a programes d’interès general amb càrrec a l’assignació tributària del 0,7% de l’IRPF.

Ves al contingut