Inauguració de l’Exposició “Bols/Vols” en la Misericòrdia

La sala d’exposicions de l’edifici de la Misericòrdia inaugura aquest divendres 1 de febrer a les 19h l’exposició BOLS/VOLS organitzada conjuntament per l’Organització Mater Misericordiae i el Consell Insular de Mallorca.

La mostra artística, allotjada durant el mes d’octubre passat en l’edifici de Sa Riera de la UIB, podrà així tornar a visitar-se en la planta baixa de l’edifici de la Misericòrdia fins el pròxim dia 15 de febrer. En ella es recull un centenar de peces a manera de bols realitzats amb diversitat de materials (cartó pedra, serradures, paper,…) i tècniques; i decorats amb una gran càrrega emotiva i creativa perquè els artistes han pretès en la seva realització transcendir la mera obra plàstica projectant-se individualment en aquesta.

Les educadores del centre ocupacional de Mater, del qual són usuaris els autors, destaquen que “a més de la gran varietat i creativitat que recull l’exposició, el seu gran valor afegit radica en el fet que cada artista amb discapacitat psíquica ha bolcat en la seva creació la seva pròpia identitat i inquietuds en una voluntat conjunta de participar en un projecte diferent: Bols com a contenidors de l’ànima, de la motivació pròpia, del voler genuí. Vols com a vol de la imaginació…, de la voluntat si es fes present i de mostrar-se als altres.”

Skip to content