Imatge de la campanya de recaptació de fons d'Eroski

La campanya «Mide Sonrisas» d’EROSKI recapta 3.500 € per a Mater

Avui dematí a l’EROSKI Center d’Aragó 206 (Palma) ha tingut lloc el lliurament dels donatius recaptats [45.000 €] a un acte que ha comptat amb la presència de dos representants de les 13 associacions infantils beneficiàries- entre les quals es troba Mater– al costat d’Alfredo Herráez i Xisca Pol, director d’EROSKI a Balears i responsable de Comunicació i Màrqueting respectivament.

Contribuir a sufragar les despeses dels pisos d’acolliment que faciliten el tractament a Palma als/a les nins/es amb càncer desplaçats/des d’altres poblacions (ASPANOB); millorar les competències emocionals i el benestar personal i social de les persones amb esclerosi múltiple (ABDEM); 40 suports funcionals dels/de les professionals de «Fundació Nemo» al llarg de 2021 en disciplines com la logopèdia, fisioteràpia, teràpia ocupacional i neuropsicologia; 116 sessions del programa “Educar és salut en fibrosi quística” de la «Fundació Respiralia»; o l’adquisició de 2 carrets sensorials que permetran treballar l’estimulació dels nins i nines amb paràlisi cerebral de «Fundació ASPACE». Aquests són alguns dels 13 projectes als quals aniran destinats els donatius que la campanya «Mide Sonrisas» ha obtingut gràcies a la solidaritat dels/de les clients/es d’EROSKI a les nostres illes.

José Antonio Rodado de «ASPACE» i Malú Llompart de «Dentistes Sobre Rodes» han estat els dos representants de les 13 organitzacions beneficiàries que han assistit al lliurament. Una assistència limitada per la crisi sanitària. Tots dos han explicat els seus projectes i han agraït a EROSKI aquesta nova edició de la campanya, que contribuirà a millorar les vides de molts nins i nines amb problemes de salut de Balears. Totes les altres organitzacions beneficiàries han expressat el seu agraïment i el ferm desig de poder acudir a aquesta cita a la pròxima edició, sense limitació d’aforament.

Per part seva, Alfredo Herráez ha posat de manifest la satisfacció d’EROSKI per poder col·laborar un any més amb aquestes organitzacions i ha destacat tant el treball de les associacions, com la gran solidaritat dels/de les clients/es d’aquesta cooperativa a Balears- molt especialment en un any tan complicat-, així com la feina del personal de caixa de les botigues.

ABAIMAR, ABDEM, ACCAB, ADIBA, ASNIMO, ASPACE, ASPANOB, MATER, DISFAM, FUNDACIÓ NEMO, FUNDACIÓ RESPIRALIA, PROJECTE JUNTS i DENTISTES SOBRE RODES són les 13 entitats beneficiàries de la recaptació íntegra de la campanya, les quals han obtingut 3.500€ cadascuna.

Skip to content