Responsables de Mater y del ayuntamiento de Inca en el momento de la firma

L’Ajuntament d’Inca cedeix a Mater l’ús d’un espai municipal al Casal d’Entitats Ciutadanes

L’Ajuntament d’Inca i Mater han signat un conveni pel qual el consistori inquer cedeix l’ús de la sala 12 del Casal d’Entitats Ciutadanes a l’organització perquè hi dugui a terme algunes de les seves activitats. L’acord ha estat firmat per part del batle d’Inca, Virgilio Moreno, i de la directora general de Mater, Bàrbara Mestre. La durada d’aquesta cessió és d’un any a comptar des de la seva signatura. El Casal d’Entitats Ciutadanes, per la seva part, és una instal·lació de l’àrea de Participació Ciutadana ubicada a l’avinguda del General Luque, número 223.

Mater, qui agraeix la inestimable col·laboració de l’Ajuntament d’Inca, destinarà l’espai cedit al Servei de Formació i Inserció Laboral de l’organització. L’esmentat servei desenvolupa- a partir de la definició de les habilitats, capacitats i aptituds de les persones usuàries- itineraris laborals personalitzats, potencia l’autonomia en la recerca de feina i organitza tota mena d’accions formatives. Els/les psicòlegs/ues, professors/es especialitzats/des i preparadors/es laborals treballen per aconseguir una ocupació digna a les més de cent persones que assisteixen.

A més, Mater es compromet a participar de forma efectiva en les activitats i actes que dugui a terme l’Ajuntament d’Inca i, més concretament, l’àrea de Participació Ciutadana amb els objectius de:

  • Fomentar la participació i la relació entre les entitats que tenen seu a la capital del Raiguer.
  • Promoure la cultura participativa entre la població.
  • Desenvolupar projectes d’acció social i de conscienciació de la ciutadania.

Fundada l’any 1964 per les Germanes Franciscanes Filles de la Misericòrdia, Mater és una organització que, en l’actualitat, compta amb uns/es 450 professionals i més d’un milenar de persones usuàries. L’entitat atén de forma integral a persones amb altres capacitats intel·lectuals, fent front als diferents desafiaments que es presenten en la seva vida diària i procurant serveis de qualitat.

Ves al contingut