El grupo de Formación Dual que participa en el Proyecto EVI

L’alumnat de Dual envia unes boniques dedicatòries als participants de la iniciativa EVI Project

Estàs llegint la versió en Lectura Fàcil · Accedeix a la versió difícil

Un grup de joves de Formació Dual
va participar en una setmana d’intercanvi
amb altres persones d’Alemanya i Holanda
al febrer de 2020.

Una setmana d’intercanvi és una setmana
en la qual persones de diferents llocs
aprenen juntes,
intercanvien experiències.

L’alumnat de Formació Dual i els altres participants
van aprendre a cuinar receptes mallorquines
i van gaudir d’excursions per l’illa.
Aquesta iniciativa es coneix com el projecte EVI.

El projecte EVI es va veure interromput per la pandèmia.
Els i les participants no van poder fer
els viatges programats a Holanda i a Alemanya,
així que se senten una mica tristos
i amb moltes ganes de veure’s en el futur.

Els alumnes i alumnes de Dual han enviat missatges
als seus companys i companyes d’Alemanya i Holanda.
Pots llegir els missatges en el pòster que trobaràs
en la part de baix d’aquesta pàgina.

L’alumnat de Dual envia unes boniques dedicatòries als participants de la iniciativa EVI Project

L’alumnat de Formació Dual que participa al Projecte Evi guarda un bonic record de l’experiència viscuda al febrer de 2020, quan van participar en una setmana d’intercanvi amb joves d’Alemanya i Holanda. Des de llavors, aquest grup de joves ha hagut de bregar amb la pandèmia, amb la quarantena i amb unes setmanes en les quals la seva activitat formativa ha estat aturada.

Ara ja fa alguns mesos que han tornat a la cuina i sempre els agrada recordar què bé que ho van passar i imaginar quant gaudiran si es reprenen els intercanvis del Projecte EVI i el Coronavirus els deixa finalment viatjar a Alemanya i a Holanda per a reunir-se de nou amb els seus companys i companyes.

Joan Marc, Guille, Mandy, Xisco i Álex envien aquests missatges als joves d’Alemanya i Holanda que participen en la iniciativa:

“M’agradaria tornar a veure-us perquè m’ho vaig passar súper bé i va ser una experiència inoblidable. Us desitjo el millor i espero que estigueu tots bé. Molts ànims i molta força… I quan ens tornem a trobar espero que us ho passeu tan bé com ens ho passem nosaltres. Una abraçada!”.

Joan Marc

“M’agradaria tornar a veure-us perquè els dies que ens vam veure van ser inoblidables… No m’ho esperava! A Sineu ens van dir que un dia aniríem a Alemanya i a Holanda i va ser una bona sorpresa! Us desitjo el millor i a veure si l’any que ve podem venir a veure-us perquè ens agradaria quedar-nos amb el millor d’Alemanya i d’Holanda.”

Guille


“M’agradaria tornar a veure-us perquè em vaig divertir molt. Espero que hàgiu passat bé la quarantena i que estigueu tots bé… I quan ens tornem a trobar espero que ens emportem tots bé i ens divertim.”

Mandy


“M’agradaria tornar a veure-us perquè em vaig divertir molt coneixent-vos, tant a *Tanja com a *Nolan com a *Finn com a tots els altres… I espero que seguim amb el projecte per a aquesta vegada anar nosaltres allí i conèixer la vostra gastronomia i aprendre tots junts. I aquesta vegada, si pot ser, tots en el mateix hotel per a divertir-nos encara més.

I bo, us desitjo molta felicitat, molta diversió i molta sort. I que quan ens tornem a veure ho passem igual de bé que quan vau estar a Mallorca.”

Xisco

“M’agradaria veure-us una altra vegada i passar-ho tan bé com l’anterior. Us desitjo molta sort i tinc moltes ganes d’aprendre el que esteu fent allí. I quan anem a trobar-nos una altra vegada passar-nos-ho bé i aprendre mil coses.”

Álex

Missatges de suport, de bons records i moltes ganes de passar-ho bé. Amb aquestes paraules des de Mallorca, Espanya, enviem el nostre afecte a totes les persones involucrades en el Projecte Evi, una iniciativa que ens enriqueix a tots els nivells. A ells els enviam aquest pòster i a tots i totes vosaltres us convidam a visitar la web de Projecte Evi per a conèixer tots els detalls fent clic aquí.

Skip to content