L’hotel Es Convent, guardonat amb el Premi Solidaris de l’ONCE

L’hotel Es Convent, que forma part de la marca social de Mater Misericordiae, ha estat premiat per l’ONCE en la categoria Empreses del guardó Premis Solidaris.

El premi reconeix la trajectòria de l’hotel Es Convent, el primer que va ser totalment accessible a Espanya i que a més suposa ocupació i formació per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Amb els premis Solidaris l’ONCE busca reconèixer la solidaritat de la societat balear a través de diferents categories. La Coordinadora Balear de Persones amb Discapacitat, Onda Cero Radio, Tomeu Suau, i la Coordinació Autonòmica de Trasplantaments han estat els altres premiats en les categories d’Institució, Mitjans de comunicació, Persona física i Administració Pública respectivament.

Francina Armengol, presidenta del Govern dels Illes Balears; Baltasar Picornell, president del Parlament dels Illes Balears; Francesc Miralles, vicepresident primer del Consell de Mallorca i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports; Maria Carmen Soler, presidenta del Consell Territorial de l’ONCE Illes Balears i Ángel Sánchez, director general de l’ONCE, han lliurat els guardons d’aquesta edició.

La gala ha comptat amb l’assistència d’Antoni Noguera, alcalde de Palma, qui va fer la benvinguda a la cerimònia ; Fina Santiago, consellera de Serveis Socials i Cooperació; Martí March, conseller d’Educació i Universitat; per part del Consell de Mallorca; Margalida Puigserver, presidenta del IMAS; Sandra Espeja, Consellera de Medi Ambient, Jesús Jurado, Conseller de Participació Ciutadana i Presidència; Mercè Garrido, Consellera de Territori i Infraestructures; Rosa Estaràs, europarlamentària i vicepresidenta del Intergrupo de Discapacitat; Llorenç Huget, Rector de la UIB; Jesús Luna, president del CERMI i Pep Falcó del Tercer Sector Social, així com Josep Vilaseca, delegat territorial de l’ONCE en els Illes Balears, diputats dels diferents grups parlamentaris i representants de les associacions del món de la discapacitat i de la societat balear.

Els Premis Solidaris ONCE Illes Balears es convoquen amb la finalitat de reconèixer a les persones físiques o jurídiques que destaquin per la seva labor solidària en el seu entorn d’influència, amb especial atenció a l’evolució social i a l’inconformisme com a part essencial de l’ADN de l’ONCE.

Mitjans de comunicació com a Diari de Mallorca, Última Hora i Onda Cero s’han fet ressò de la notícia, que pots consultar clicant sobre cadascun dels enllaços.

Ves al contingut