Alexander Magia i Adrinalina

Màgia per finalitzar el curs del Servei Ocupacional

El dimarts, les persones del Centre Ocupacional de Palma van celebrar la tradicional festa de final de curs amb totes les mesures sanitàries i de protecció necessàries però també amb moltes ganes de passar-ho bé.

La celebració ha tingut lloc al pati del Molí amb l’actuació d’Alexander Magia i Adrinalina un espectacle ben divertit que ha agradat a tothom. A més, la festa va acabar amb el berenar d’uns gelats boníssims. Ja des de dies abans l’emoció es palpava al centre ocupacional, on les persones dels diferents tallers van participar en la decoració de la zona del molí amb un gran mural i globus de colors.

La festa es va celebrar per torns per així garantir la distància de seguretat i mantenir els grups bombolla. Després, les persones de cada taller van tornar a les seves aules per assaborir els gelats i continuar la festa amb música i ball.

Tant l’espectacle com els gelats són una aportació de l’associació de famílies de les persones del Centre Ocupacional, entitat a qui agraïm infinitament la seva col·laboració per aconseguir que la festa d’avui hagi estat tot un èxit.

Bon estiu a tots i totes les que començau les vacances!

Skip to content