Mater agraeix la labor del seu voluntariat en una trobada al Puig de Santa Magdalena

L’Organització Mater Misericordiae va celebrar una trobada amb els seus voluntaris per a agrair-los el treball i la dedicació que realitzen dia a dia. Actualment l’entitat compta amb mig centenar de persones que participen de manera activa de manera altruista desenvolupant alguna activitat. A l’esdeveniment van acudir una trentena de voluntaris, la responsable del programa i membres de l’equip directiu.

La jornada va començar amb una presentació per part de cadascun dels voluntaris, entre els quals es troben persones alienes a l’entitat, estudiants, i també treballadors, familiars d’usuaris i fins i tot usuaris que volen ajudar a la resta. Gràcies a la presentació tots i cadascun dels assistents va poder comprovar com el voluntariat de Mater és molt variat: des de tallers d’educació emocional o millora de les relacions afectives a acompanyaments en esdeveniments esportius, qualsevol ajuda és útil per a aconseguir l’objectiu del programa de voluntariat: contribuir a la inclusió de les persones amb discapacitat en la societat.

Després de la presentació, els assistents van poder degustar el bufet del restaurant del Puig de Santa Magdalena, gestionat també per l’entitat i en el qual col·laboren els alumnes de Formació Dual en Cuina i Restaurant i bar.

La trobada va finalitzar amb el lliurament d’obsequis i l’agraïment per part dels responsables de Mater a totes les persones que col·laboren en els programes de voluntariat.

Skip to content