Mater anima a la ciutadania a felicitar Nadal regalant paneres amb valor social afegit

Mater presenta el nou producte del Centre Especial d’Ocupació (CEO) de l’entitat: la panera de Nadal amb valor social afegit. Els productes- ecològics i de gran qualitat– que contenen estan elaborats artesanalment per l’alumnat del programa de Formació Dual – Cuina, les persones usuàries del Servei Ocupacional i els i les professionals amb diversitat funcional del CEO de l’organització. L’esmentat article nadalenc pot ser adquirit per part de particulars i/o empreses, sent, el nombre d’unitats disponibles, limitat. La directora general de Mater, Bàrbara Mestre, anima a «felicitar aquestes pròximes festes regalant oportunitats». «Uneix-te al nostre compromís amb valors com la dignitat humana, el treball responsable i la solidaritat», sosté Mestre.

Més concretament, els productes km. 0 que inclou la panera són:

  • Vi negre ecològic en col·laboració amb Can Majoral. Can Majoral i Mater compten amb un acord mitjançant el qual diferents grups del Servei Ocupacional i del Centre de Dia de l’entitat contribueixen en el procés d’elaboració del vi algaidí. Gràcies a aquesta aliança, les persones ateses a Mater poden gaudir de nous aprenentatges relacionats amb la gastronomia i la cultura mallorquines.
  • Oli d’oliva verge extra amb Denominació d’Origen Protegida ‘Oli de Mallorca’ de Son Mesquidassa en col·laboració amb Mater.
  • Ous ecològics. Ous de diferents mides que provenen de gallines a lloure i que compten amb la certificació del Consell Balear de la Producció Agrària Ecològica (CBPAE).
  • Lluquets. Pastilles d’encesa ecològiques- per començar foc- que es fabriquen a mà amb serradures de fustes coníferes procedents de restes d’incendis forestals o tales de tallafocs. Fruit de l’economia circular d’aprofitament, aquest article és 100% natural, sostenible i no danya el medi ambient.
  • Confitura de pebre coent. Producte guanyador del primer premi del concurs «La Cuina de la Serra: receptes tradicionals amb productes elaborats» de la II Setmana Gastronòmica de la Serra de Tramuntana, organitzada per Tramuntana XXI amb la col·laboració de la Direcció Insular de Promoció Econòmica i Producte de Mallorca del Consell de Mallorca. Els seus ingredients són: pebres vermells, pebre coent, poma, vinagre de poma i sucre.
  • Amargos d’ametlla mallorquina. Els seus ingredients són: ametlla, clara d’ou i sucre.

Mater posa a disposició de les seves persones usuàries en edat laboral llocs de treball protegit a través del Centre Especial d’Ocupació d’imprescindibilitat social i sense ànim de lucre. Aquests llocs són oportunitats perquè les persones amb diversitat funcional guanyin autonomia i aprenguin a desenvolupar-se en el mercat laboral. La sostenibilitat i el respecte al medi ambient són els eixos principals sobre els quals es vertebren les diferents línies de negoci d’aquesta empresa.

Ves al contingut