Foto de grup del Consell Executiu de Mater celebrant el dia de les persones amb capacitats

Mater celebra el «Dia de les Persones amb Capacitats»

Mater commemora avui, 3 de desembre, el «Dia de les Persones amb Capacitats». L’organització, que compta amb més de cinquanta-sis anys de reeixida trajectòria, declina, així, la celebració internacional del «Dia de les Persones amb Discapacitat».

En aquest sentit, Mater reclama que les reivindicacions i necessitats de les persones amb altres capacitats siguin escoltades i tingudes en compte els 365 dies de l’any i no només avui. Segons Bàrbara Mestre, directora general de l’organització, «Mater, com la resta d’entitats del sector, treballa de forma decidida i valenta per assolir una inclusió social plena, real i, per descomptat, diària». «És vital que aquest col·lectiu- que suposa un total de més de 52.000 persones a les Illes Balears- sigui protagonista, també, de tot el que ocorre en les diferents esferes (educativa, socioeconòmica, política, etc.) de la nostra societat i no es limiti a ser un simple espectador d’allò que esdevé al seu voltant», subratlla Mestre.

Per altra banda, Mater vol posar el focus en les múltiples i variades capacitats d’aquestes persones, agafant com a exemples els èxits que, dia a dia, aconsegueixen les persones usuàries de l’organització. Mestre destaca que «qualsevol que visiti, en qualque moment, els nostres diferents serveis s’adonarà que són persones amb les seves fortaleses i debilitats, com tots/es».

Foto destacada: Membres del Consell Executiu de Mater. D’esquerra a dreta: Carles Riera, Maria Antònia Fullana, Rafel Bonnín, Patricia Cornide, Mónica Nebreda, Bàrbara Mestre i Jaume Font.

Mater és una organització que té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones amb altres capacitats- i de les seves famílies- des del respecte a la seva individualitat, dignitat, intimitat i dret a ser diferent. Mater és reconeguda pel seu compromís amb l’atenció integral, la qualitat i la col·laboració responsable amb l’entorn.

 

Skip to content