Presentació de la nova imatge de Mater

Mater homenatja els seus 56 anys d’història amb la renovació de la seva imatge corporativa

Mater estrena avui, 10 de desembre, Dia dels Drets Humans, la seva nova imatge corporativa. Una renovació que l’organització afronta amb la finalitat de retrobar-se amb els seus orígens, però amb la mirada posada en les necessitats i exigències de la comunicació del futur i els seus suports. Uns suports, cada vegada més digitals i menys físics, que demanden una major claredat.

L’esmentada imatge, fruit d’un extens procés de voluntariat artístic que arrancà el passat mes de març, ha estat- aquest matí- presentada i apadrinada per les persones usuàries de major i menor edat del Centre Mater, Josefa (72 anys) i Miguel Ángel (4 anys), respectivament. L’acte ha comptat amb la presència del nou Consell Executiu de l’organització.

Segons Bàrbara Mestre, «Mater vol continuar sent una organització de referència». Per aquest motiu, «apostam de manera decidida i valenta per abraçar els desafiaments que ens envolten i condicionen», explica Mestre.

Mater rendeix, mitjançant el seu nou logotip, un sentit homenatge als seus més de 56 anys d’història, tenyint la seva icònica M del mateix blau que vestien les seves fundadores, les Germanes Franciscanes Filles de la Misericòrdia. B. Mestre argumenta que «no hi ha res més revolucionari que, en temps d’un consum ràpid i desagafat, reivindicar les arrels, els fonaments de tot allò que som i ens defineix».

La nova imatge de Mater aposta per una tipografia, Verdana, senzilla i sense adorns. «Una senzillesa que, sens dubte, recorda als valors que les Germanes Franciscanes porten abanderant des de la seva fundació l’any 1856», destaca Mestre. A més, aquesta elecció facilita la lectura a aquelles persones amb dificultats visuals, cercant, així, en tot moment, l’accessibilitat per als/a les usuaris/àries i les famílies de Mater.

Desapareix Es Convent com a marca social de Mater. Però no la seva missió- la inclusió laboral de persones amb altres capacitats com a eix d’integració social- ni tampoc els seus productes i serveis; els quals passen a comercialitzar-se sota el nom de Mater i es reincorporen a la matriu de l’organització amb l’objectiu de promoure i sumar les sinergies existents amb els altres programes i projectes.

En conseqüència, l’etiquetatge de tots els productes ecològics de Mater (Lluquets, oli d’oliva verge extra i ous de gallines a lloure) canvia; així com, ho fan, també, els noms dels allotjaments turístics als quals treballen les persones usuàries de l’organització.

Una nova etapa que Mater afronta amb somnis i il·lusions renovades, però amb la mateixa determinació de sempre: millorar la qualitat de vida de les persones amb altres capacitats i de les seves respectives famílies mitjançant una atenció integral i des del respecte a la seva dignitat, intimitat i dret a ser diferent.

Skip to content