Mater i SAMPOL signen un nou conveni de col·laboració

Mater ha signat, avui matí, un nou conveni amb el Grup SAMPOL, multinacional mallorquina líder en energies renovables, sostenibilitat i digitalització. Amb una durada de deu anys, l’acord de col·laboració institucional pretén facilitar la inserció laboral a SAMPOL de persones amb diversitat funcional procedents de l’organització.

Mater és una entitat sense ànim de lucre fundada l’any 1964 per les Germanes Franciscanes Filles de la Misericòrdia, que presta serveis i suports a les persones amb diversitat funcional al llarg de tota la seva trajectòria vital per aconseguir millorar la seva qualitat de vida i la de les seves respectives famílies.

Grup SAMPOL, empresa compromesa amb els valors socials en la seva estratègia, promou la millora de la competitivitat contribuint al creixement de l’economia i al progrés de la societat. A través del programa SAMPOL Integra, la companyia promou la no discriminació, la diversitat i les oportunitats i el desenvolupament professionals entre col·lectius vulnerables, establint sinergies amb associacions per atreure talent divers i conformar equips de professionals amb l’objectiu d’avançar i afrontar els reptes corporatius junts/es. Mater forma part de les entitats amb les quals SAMPOL col·labora per incorporar talent amb discapacitat a l’empresa.

A la firma, han estat presents, per part de Mater, Bàrbara Mestre, directora general, Mónica Nebreda, directora adjunta, i Inmaculada Picornell, coordinadora del Servei de Formació i Inserció Laboral, i, per part de SAMPOL, han assistit Gabriel Sampol, president de Grup SAMPOL, David López, director de Recursos Humans, i Estefanía Uriarte, responsable de Selecció i Desenvolupament de Talent.

Ves al contingut