Mater prestarà els seus serveis d’inserció laboral a Manco

L’organització Mater Misericordiae ha signat un conveni amb l’Ajuntament de Mancor per promoure accions a favor de la integració de les persones amb discapacitat intel·lectual.
Aquest nou conveni se sumeixi als ja signats amb els ajuntaments de Muro, Campanet o Sineu.

L’organització Mater Misericordiae ha signat un conveni amb l’Ajuntament de Mancor per oferir els seus serveis d’inserció laboral a les persones amb discapacitat intel·lectual del municipi.

Gràcies a aquest acord l’ajuntament facilitarà un punt d’atenció per a que aquest col·lectiu pugui rebre assessorament i formació per trobar feina sense haver de desplaçar-se del seu municipi. El conveni acordat també inclou la possibilitat de desenvolupar accions d’intermediació laboral o d’oferir un servei ocupacional i prelaboral per als perfils que més ho necessitin.

Mater suma un nou punt d’atenció a demanda i es reafirma en el seu compromís de facilitar l’accés a una ocupació digna a les persones amb discapacitat intel·lectual de la Part Forana. A més del conveni subscrit amb Mancor l’entitat ha signat altres acords similars amb els municipis de Muro i Campanet, i compta amb seus pròpies a Inca i Sineu, on ja atén i ofereix formació a joves i adults amb altres capacitats.

Skip to content