Mater rep 18.000€ de CaixaBank per la renovació dels espais exteriors

CaixaBank a través de la seva Acció Social i en col·laboració amb Fundació “la Caixa”, ha lliurat a l’organització Mater Misericordiae i a l’associació de mares i pares de l’entitat dos donatius que ascendeixen a un total de 18.000 euros per a renovar els espais exteriors dels serveis de Centre de Dia i del Centre d’Educació Especialitzada.

Mater vol aprofitar els mesos d’estiu per a renovar les instal·lacions i els serveis de dos dels seus patis, una inversió ja plantejada a l’inici de l’any que ha cobrat especial importància amb la “nova normalitat” i amb la necessitat d’adequar els espais exteriors.

Responsables de totes dues entitats van formalitzar l’acord en un breu acte en el qual van participar Bàrbara Mestre, vicepresidenta executiva de Mater; Marc Ponsetí, director de banca d’Institucions i Joana Maria Gelabert, tècnic d’Acció Social de CaixaBank.

Gràcies a la subvenció de l’entitat bancària les obres de millora podran començar en les pròximes setmanes i s’espera que els primers resultats estiguin llestos per a la “tornada a l’escola”.

Skip to content