Mater rep 598.512€ de La Caixa per a promoure la inserció laboral en la Part Forana

La subvenció forma part del programa Més Ocupació, finançat per la Fundació Bancària La Caixa i el Fons Social Europeu
És la major subvenció rebuda per Mater Misericordiae, única beneficiària en Balears

El projecte Horitzó, presentat per Mater Misericordiae, ha estat seleccionat entre més de 500 candidatures de tot el país per a formar part del programa Més Ocupació, finançat per la Fundació Bancària La Caixa i el Fons Social Europeu per a millorar la inclusió sociolaboral de persones en risc i/o situació d’exclusió social.

Gairebé 600.000€ per a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual de la Part Forana

La subvenció rebuda, un total de 598.512€ a executar en set anys, té com a objectiu millorar la formació i l’ocupabilitat de persones amb discapacitat intel·lectual i joves amb necessitats educatives especials. Una mitjana de 35 persones podran beneficiar-se cada any d’aquest programa, amb el qual rebran atenció personalitzada per part de tècnics d’inserció laboral i personal docent. El termini d’execució, de set anys, permetrà realitzar un seguiment continuat de les persones ateses i així assegurar la millora de la seva qualitat de vida.

Mater Sineu serà el centre de referència, encara que la zona d’actuació del projecte inclou també municipis dels voltants.

L’alta taxa d’atur juvenil, sumada a les altes taxes d’atur en el col·lectiu de les persones amb discapacitat intel·lectual i l’escassetat de recursos per al col·lectiu en la Part Forana fan especialment necessari aquest projecte, amb el qual Mater Misericordiae cerca consolidar-se com a referent del tercer sector en la zona, creant una xarxa de col·laboració amb institucions públiques i privades per a optimitzar els recursos disponibles.

Més Ocupació, un projecte a llarg termini impulsat per la Fundació Bancària ‘La Caixa’

La Fundació Bancària ‘La Caixa’, com a organisme intermedi encarregat de gestionar Fons Socials Europeus, ha creat aquesta convocatòria que compta amb un finançament total de més de 41 milions d’euros, 11 dels quals provenen de l’entitat bancària i la resta de la institució europea. Més Ocupació té com a principal objectiu finançar organitzacions que afavoreixin la inclusió activa de persones en risc i/o situació d’exclusió social a través d’itineraris integrals d’inserció sociolaboral, que permetin la seva inserció en el mercat laboral.

A la convocatòria es van presentar més de 500 projectes de tota Espanya que han passat per un rigorós procés de selecció format per tres fases en les quals tècnics del Fons Social Europeu valoraven cadascuna de les candidatures.

Mater Misericordiae ha estat l’única entitat assentada en Balears que ha estat seleccionada per a formar part de Més Ocupació i rebre 598.512€, la major subvenció rebuda per l’entitat en les seves més de 50 anys d’història

Skip to content