Presentació de l’Oli d’Oliva Es Convent

Es Convent, Can Majoral i Can Morey han unit els seus productes en una presentació conjunta a l’hotel social Es Convent d’Ariany a la qual ha assistit un centenar de persones

Es Convent, Can Majoral i Can Morey han unit els seus productes en una presentació conjunta a l’hotel social Es Convent d’Ariany a la qual ha assistit un centenar de persones. Oli d’oliva verge extra, vins i formatges han estat els protagonistes d’aquesta jornada gastronòmica a la qual han acudit autoritats com Margalida Puigserver, presidenta del IMAS; Francesc Miralles, vicepresident del Consell de Mallorca o Mateu Ginard, director general d’Agricultura i Ramaderia. També s’ha pogut veure a la cuinera María Salinas i a altres persones vinculades al món de la gastronomia.

Boni Martínez, gerent de l’organització Mater, a la qual pertany Es Convent, va voler dirigir-se als convidats en un to informal: “Estam en una festa d’amics”, una festa en la qual celebrar els productes Es Convent, ecològics i socials, que “brinden oportunitats laborals a les persones amb discapacitat intel·lectual”.

Diario de Mallorca es va fer ressò de l’esdeveniment en aquesta notícia.

Skip to content