Presentació del Projecte Hotel Social d’Interior a Ariany

Dia 4 de setembre férem un acte de presentació del projecte d’Hotel Social d’Interior d’Ariany. Era una d’aquelles coses que teníem pendent de fer per molts de motius.
 
En primer lloc, era voluntat de la Congregació d’explicar als veïnats d’Ariany el projecte que té la Congregació per al convent que tant estimen. De cap manera es volia que es començassin les obres i que els veïnats no sabessin el motiu.
 
En segon lloc, l’Ajuntament volia també que es donàs a conéixer al poble el projecte i el suport que l’Ajuntament dóna per tal de continuar donant vida al convent, que tant ha significat i que tant significa per a molta gent.
 
També volíem comunicar a la premsa i a les institucions polítiques de la nostra comunitat, que no només és un projecte guapo i innovador, sinó que ha rebut un premi nacional de la Fundación BBVA en la “Categoría Impulso a Nuevos Proyectos”.
 
Aprofitàrem l’ocasió per situar el projecte en el marc de l’Organització Mater Misericordiae, i férem una explicació general de la nostra organització i en concret de la tasca que realitzam en favor de la inserció socio-laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual. Després d’això, passàrem un vídeo de les característiques generals del projecte (que podeu veure en aquesta pàgina) i unes diapositives del projecte del convent d’Ariany.
 
A l’acte, que es feu al Casal de Cultura de Son Ciurana d’Ariany, hi assistiren el Conseller de Benestar Social del Consell de Mallorca, l’Honorable Sr. Jaume Garau Salas i la Directora General de Responsabilitat Social Corporativa, la Sra. Maria Duran Febrer. Per part dels organitzadors, s’ha de destacar l’assistència del Batle d’Ariany el Sr. Joan Ribot, la superiora general de la Congregació, Sor Paulina Aguirre, acompanyada de tots els membres del Consell General i alguns membres de l’eqip directiu de la Organització Mater.
 
Ens trobarem més d’un centenar de persones i al final de l’acte de presentació compartirem un petit piscolabis. Els veïns d’Ariany, així com les religioses que hi assistiren, ens transmeteren l’entusiasme amb el qual havien acollit el projecte.
 
L’acte tingué repercussió als mitjans de comunicació: divendres dia 3 ens feren una entrevista a la Cope; dilluns dia 6 sortírem als diaris: Balears, Última Hora i Diario de Mallorca; dilluns 13 de setembre a una entrevista a IB3 radio; i dimecres dia 22 al programa Crònica d’Avui a IB3 televisió. Pensam que és important fer difusió del projecte, perquè estam orgullosos d’ell i perquè val al pena comunicar les nostres il·lusions i les nostres curolles.

 Article publicat al diari Última Hora (06-09-10)
 Article publicat al diari Balears (06-09-10)

Skip to content