Programa d’actes amb motiu del Dia de la Dona

Dimarts 8 de març

10 hores
Inauguració de l’exposició «SOM» a l’entrada de Centre Mater pel carrer Francesc Julià.

L’exposició «SOM» de Mater neix per posar rostre a algunes de les- tantes- històries silenciades per l’aclaparador poder de les etiquetes i per reivindicar una igualtat sense excuses. Una igualtat que garanteixi oportunitats reals per a totes. Perquè fórem, som; perquè som, seran.

​«SOM» és avui una realitat gràcies a la participació de les nines i dones fotografiades i de les seves respectives famílies i a la col·laboració desinteressada de tot un seguit de persones voluntàries de Mater.

Les persones interessades podran visitar l’exposició fins divendres 18 de març.

11.30 hores, via TEAMS.
Lectura del manifest i actuació musical.

L’alumnat de TAVA representarà “La puerta violeta” de Rozalén.

Al pati de bàsquet
Taller de cuina marroquí

Omayma, cuinera de Mater que prèviament va ser alumna de TAVAIL i Formació Dual, oferirà un taller de cuina dirigit a l’alumnat de Bàsica 2 per reivindicar la igualtat de drets en el col·lectiu de dones marroquines amb discapacitat.

La dona en les diferents cultures

Aquest és tema que treballa el Centre d’Educació Especial Mater amb motiu del 8M i podrem veure diferents representacions i treballs a l’entrada de l’escola.

Durant la setmana del 8 a l’11 de març

Visites a l’hort

L’hort del CEE Mater ha estat decorat pel Dia de la Dona, motiu pel qual es podrà visitar, per grups, durant tota la setmana.

Skip to content