Productes i Serveis

Serveis

Economia social i circular de persones a persones. Quan contractes Mater ajudes a fer realitat el nostre projecte: crear oportunitats laborals per a les persones amb altres capacitats. Telefona al 661 58 40 48 per a sol·licitar més informació.

Brigades i jardineria

Manteniment de zones verdes i neteja viària de pobles i ciutats. Les brigades Mater treballen per a diferents institucions i ajuntaments de Mallorca.

Bugaderia i neteja

El personal d’aquest servei s’encarrega de la neteja de totes les instal·lacions de Mater, així com de la bugaderia dels uniformes dels i les professionals de l’entitat.

Cuina, servei d'àpats i bar

L’equip de Cuina de Mater elabora tots els menús que es consumeixen diàriament a les nostres instal·lacions. A més, a Mater Sineu, pots provar plats típics de Mallorca com ‘variats’ i ‘pa amb olis’ que preparen a la cafeteria. Consulta aquí la carta i reserva la teva taula.

Reparació de plàstics, PRS

Gràcies a aquest servei allargam la vida útil de contenidors de residus urbans i altres plàstics sòlids. Actualment treballam per a diferents ajuntaments de Mallorca.

Skip to content