Torna Mide Sonrisas, la campanya de Nadal d’Eroski per ajudar els infants que més ho necessiten

Un any més Mater és una de les organitzacions que participa en la campanya nadalenca Mide Sonrisas d’Eroski. Amb aquesta iniciativa, la cadena de supermercats, posa a la venda a tots els seus establiments unes regles benèfiques. Tots els beneficis que s’obtenen es destinen a les 14 entitats que, juntament amb Mater, treballen per millorar les condicions de vida dels infants balears. Des de Mater destinarem els doblers recaptats a la millora del servei d’Oci, que organitza activitats de lleure per nins i nines amb discapacitat intel·lectual.

El compromís social d’Eroski amb Mater no acaba aquí, la cadena de supermercats també aposta pel consum social, responsable i local posant a la venda i a l’abast dels mallorquins l’oli d’oliva ecològic i els ous, també ecològics, Es Convent.

Com sabeu, la marca social Es Convent forma part de la nostra organització i té l’objectiu d’oferir oportunitats laborals a persones amb discapacitat intel·lectual des de la sostenibilitat i el respecte cap el nostre entorn.

Comprar productes Es Convent i participar a campanyes com Mide Sonrisas són accions solidàries que ens ajuden a millorar les condicions de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Skip to content