Empieza la campaña de vacunación en Mater

Vacunades contra la COVID-19 les persones usuàries i treballadores del «Servei de Residència» de Mater

Avui, des de les 09.30 hores del dematí, han estat sent vacunades contra la COVID-19 les persones usuàries i treballadores de les residències de Mater de Palma i Costitx. Els encarregats d’injectar el vaccí han estat els sanitaris del Centre de Salut de Son Gotleu; ja que és el Servei de Salut de les Illes Balears qui organitza i duu a terme el programa de vacunació contra el coronavirus.

Donada la limitació de dosis, en primer lloc, són vacunades aquelles persones més vulnerables i amb un major risc de contagi com són els/les usuaris/àries i els/les professionals del «Servei de Residència» de Mater. En segon lloc, ho farà, de forma ordenada, la resta de la població en funció de l’edat, malalties prèvies, ocupació, etc.

L’inici de l’esmentat programa no suposa el fi de l’actual pandèmia de la COVID-19. De fet, tant si estàs vacunat/ada com si no, has de seguir aplicant, en tot moment, les mesures de prevenció (freqüent rentat de mans, distància social i ús correcte dels guants i de la mascareta). No obstant això, aquesta petita gran passa és, sens dubte, un signe d’autèntica esperança per a Mater. Un escaló més- i molt important- en la protecció dels/de les nostres usuaris/àries i personal.

Skip to content