Xerrada de l’Institut Balear de la Dona sobre les violències masclistes a Mater

L’Organització Mater s’ha solidaritzat amb els damnificats per les inundacions del Llevant de Mallorca amb diverses accions. Avui dimecres a Centre Mater s’ha celebrat el Dia de les Verges amb la tradicional Bunyolada i actuació de la Tuna, que ha anat acompanyada d’una recaptació de fons.

Infants, professionals i usuaris del Centre Especial d’Educació, del Centre Ocupacional del Centre de Dia i de Serveis Generals han aprofitat la festa per fer la seva aportació.

D’altra banda, el grup d’ocupacional de Sineu, com cada dimecres, ha montat la seva paradeta al mercat de Sineu i destinaran els guanys de les seves vendes a la mateixa causa.

El servei d’inserció laboral de Mater organitzà una xerrada per sensibilitzar els i les usuàries sobre els tipus de violències cap a les dones

La coordinadora del Servei 24 hores de l’Institut Balear de la Dona va impartir una xerrada als i les joves de Mater. Van assistir una cinquantena de joves de TAVAIL, inserció laboral, Ocupacional i Formació Dual. Junts van poder aprendre quins tipus de violència existeixen i quines conductes, aparentment inofensives, poden acabar en violencia. La xerrada va ser molt amena i no faltaren els vídeos amb exemples i situacions reals.

La xerrada, que es va celebrar el dilluns 26 de novembre,  va tenir lloc amb motiu del 25N Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència Contra les Dones i va ser organitzada per les Preparadores Laborals de Mater.

Skip to content