Yolanda Díaz, ministra de Treball es reuneix amb les entitats del Tercer Sector

Bàrbara Mestre, vicepresidenta de Mater, ha participat avui en una reunió amb la ministra de Treball i Economia Social Yolanda Díaz com a representant de la nostra entitat i de foQua amb l’objectiu de donar a conèixer i reivindicar el model de formació i inserció laboral de les entitats de la nostra comunitat.

A la trobada, que s’ha celebrat a les instal·lacions d’Amadip Esment, han assistit també el conseller de Treball i Turisme, Iago Negueruela, Fina Santiago, consellera de Serveis Socials, Catalina Cladera, presidenta del Consell de Mallorca i altres representants de les entitats que forman part del Tercer Sector.

El model de Formació Dual, el funcionament dels Centres Especials d’Ocupació sense ànim de lucre o la concertació de serveis socials són alguns dels temes que s’han tractat i en què les nostres illes són capdavanteres a l’estat espanyol.

La ministra ha volgut donar el seu suport i reconeixement a la tasca que fan les entitats balears, entre elles la nostra, en matèria d’inserció sociolaboral.

Skip to content