Celebració de la XXV «Jornada de la Vida Consagr

Celebració de la XXV «Jornada de la Vida Consagrada»

Avui, 2 de febrer, celebram la XXV «Jornada de la Vida Consagrada». En aquesta ocasió, el lema de CONFER ha volgut centrar-se en aspectes de la vida que cobren especial rellevància per les circumstàncies de pandèmia que tota la humanitat està vivint. En aquests dolorosos moments, ressonen més que mai les paraules de l’última encíclica del Papa Francesc, «Fratelli tutti». És la fraternitat la que ens porta esperança en el sofriment «com a fills/es d’aquesta mateixa terra que ens acull a tots/es; cadascun/a amb la riquesa de la seva fe o de les seves conviccions; cadascun/a amb la seva pròpia veu; tots/es germans/es».

I com a germans i germanes, els/les laics/ques que comparteixen vida i carisma amb els religiosos i les religioses dels Instituts Religiosos on treballen s’uneixen a aquesta celebració. El carisma dels diferents instituts és l’herència dels/de les consagrats/ades i, juntament amb els/les laics/ques, ho preserven i estenen pel bé comú, pel bé de la Humanitat.

Enhorabona en aquest dia a totes i tots els/les que compartim el carisma de la misericòrdia. Celebrem-ho amb l’alegria dels/de les que se saben germans/es i fills/es del Déu Viu.

Skip to content