Taller de gestió de l'estrés

Com va anar el «Taller de Gestió de l’Estrès» del Servei d’Inserció Laboral?

L’estrès s’ha convertit, malauradament, en un destacat problema de salut, la incidència del qual no ha aturat de créixer durant aquests darrers mesos de crisi sociosanitària. Mostra d’això és que, segons un estudi recent, el 79% dels espanyols afirma «estar estressat».

El passat dimarts, 10 de novembre, el Servei d’Inserció Laboral de Mater dugué a terme el «Taller de Gestió de l’Estrès» amb els següents objectius:

  • Identificar i entendre el concepte d’«estrès».
  • Comprendre i aprendre tècniques de prevenció i afrontament.

El taller fou impartit per part de n’Ica i en Tobías, psicòloga i tècnic del Servei d’Inserció Laboral de Mater respectivament, i hi participà un total de 15 persones usuàries, les quals van poder gaudir d’una activitat de mindfulness. El mindfulness és una tècnica de teràpia que consisteix a focalitzar l’atenció, és a dir, s’intenta incrementar la consciència de la persona en el moment actual.

Els/les usuaris/àries valoraren molt positivament el taller, el qual comptà amb una gran participació.

El Servei d’Inserció Laboral del Centre Mater Misericordiae funciona gràcies al programa PIO, gestionat pel Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) i cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE).

Skip to content