El batle de Palma, José Hila, visita Mater

Avui matí, el batle de Palma, José Hila, acompanyat del regidor d’Educació i Política Lingüística de Ciutat, Llorenç Carrió, i del regidor del Districte de Llevant de la capital mallorquina, Daniel Oliveira, ha visitat algunes de les instal·lacions de l’organització Mater a l’històric Centre Mater, ubicat a la barriada de Son Gotleu. Aquesta acció ha tengut com a principal objectiu donar a conèixer, als representants del consistori palmesà, la realitat i les demandes de l’entitat; la qual es troba, en aquests moments, executant un decidit programa d’inversions que pretén millorar les infraestructures, equipaments i eines.

En aquest sentit, Hila, Carrió i Oliveira han pogut veure en primera persona les recentment estrenades aules del Centre d’Educació Especial Mater, així com, també, els importants avanços en les obres de la nova residència de l’organització. Pel que fa a les aules, aquestes presenten un disseny que aporta als/a les alumnes una major sensació de seguretat, fomenta la seva independència i, a la vegada, les hi proporciona una estimulació positiva adequada. Els espais, totalment climatitzats, es caracteritzen per l’ús de colors neutres i per la predominança de la llum natural.

Les obres de la nova residència de l’entitat s’estan duent a terme a l’antiga residència de les Germanes Franciscanes Filles de la Misericòrdia, ara en desús. L’esmentada residència està planificada en quatre fases. En cadascuna d’elles, es construirà un mòdul independent, capaç d’albergar a deu residents i que comptarà amb vuit habitacions (sis individuals i dues dobles), tres sales de descans, un menjador, una infermeria i una sala d’informàtica. Mater està treballant per humanitzar la residència de Palma; creant una llar oberta, plena de llum i amb grans balconades i exteriors. Un lloc acollidor, amable, en el qual sentir-se capaç de créixer i desenvolupar el dia a dia.

Finalment, José Hila, Llorenç Carrió i Daniel Oliveira han mantingut una reunió amb l’equip directiu de Mater. La directora de Relacions Externes de l’organització, Mónica Nebreda, ha agraït «molt sincerament» la visita, destacant que ha estat «un autèntic plaer poder explicar la idiosincràsia de Mater als responsables de l’Ajuntament de Palma» perquè «és fonamental seguir construint sinergies positives que reforcin la ja estreta col·laboració amb l’Administració».

Skip to content